THAT MOMENT

Ny Hood från Supreme.

 Hellu!
Jag øverlevde allt jobbande førra veckan och i lørdags var vi som sagt på fest hos Emma och Disse. Det var riktigt kul och alla drack nog en drink før mycket, hehe. Nu ær det ny vecka och det ær i Princip lika mycket jobb før mig denna veckan också. I dag efter jobbet ska jag træffa Annie och catcha up allt vi missat senaste tiden, ser jag tot fram emot.

Btw, i helgen bestællde jag ett plagg som varit lite av en drøm. Kan knappt sjælv førstå att den snart hænger i min gardreob, hehe. Tænker inte visa något æn, då den ska bæras på juldagen och nyårsafton. Med de sagt så tror jag nog att de flesta kan gissa vad det rør sig om.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>