SNEAKER FREAK

Jag har længe suktat efter ett par nya Nike skor, då jag hatar mina Nike Air max, de passar inte mig alls. Nike skor ær dom perfekta sneakersen att ha nær det ær kallare. Jag har nu kommit fram till att det ær Dunk Low som ær rætt før mig. Ægde ett par sådana nær jag var yngre och ælskade dom!
Ær lite sugna på dom røda før att bryta av dom alla andra svarta skorna i min garderob med, vad tror ni? Eller ær dom i svart och Orange snyggare? Leopard ska det vara iaf men Annars råder tot beslutsångest.
Sedan behøver jag ett par enkla skøna som jag kan jobba i eftersom jag brukar få ont i føtterna i butiken, helt sjukt. Så funderar på dessa Nike Lunarglide (de svarta på bilden). Tror dom kommer funka perfekt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>