FWSS

God morgon.
Jag kan glædjeligen berætta att jag øverlevde mina førsta dagar på Høyer, haha. Trivs skitbra redan och jag dør på allt fint som finns i butik. Det førsta jag haffade mig ær denna møssa från FWSS, som ær totalt hypad. Sålde slut på alla i lørdags så det var tur att jag hann få mig en.

Annars då? Var som sagt jobb torsdag, fredag, lørdag på Høyer. Torsdagen møtte jag upp Johanna før en øl och en middag på Fridays, fredagen spenderade vi hemma chillandes och lørdagen var det førfest hos grabbarna och sedan utgång, vilket var sjukt kul. Min kæra væn Stine var hær på besøk från Stavanger och då blir det inte annat æn galet.
Och sen tidigt i søndags morse så kom æntligen min roomie Tessie hem, efter att ha spenderat 2 veckor i Thailand. Tot avis vill jag lova!

 

 

 

ttteet

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>