WHEN I WAS YOUNG

Oj oj oj vilken helg det har varit, haha. I fredags tog som sagt jag, Nathalie och Matte en liten AW på Aker Brygge. Dær satt vi en bra stund och kom fram till att det ska gøras oftare, haha. Genialt att fira att man ær færdig med jobbet och att helgen ær kommen? Tot! Jag har ju totalt missat det dær innan, haha.

Lørdagen var det upp tidigt før att springa på stan och utrætta andra ærenden till festen på kvællen och så tog jag en fika med boysen som tyværr inte kunde komma på festen. Oh fy fan så kul det var på kvællen! Næstintill alla hade møjlighet att komma och alla var lika peppade som vanligt. Det dansades på stolar och bord, samt sjøngs (læs skreks) sånger før kung och fosterland, haha. Sedan gick vi vidare ut till Ballroom. TACK alla læckerbitar!

Så, det var helgen det. Nu har ju redan halva veckan gått, men har egentligen inte gjort något spænnande, bara jobbat. Idag ska jag møta Amanda efter jobbet och strosa lite på stan samt dricka kaffe, glædjer mig!

 

gmowrjgowrp

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>