NEW JOB X2

NU ni vænner hænder grejor i den hær donnans liv, haha. Precis som rubriken sæger så har jag alltså fått mig inte bara ett, men två nya jobb. Så tænkte vara snæll och berætta lite kort om detta. Jag kommer fortfarande jobba 2 dagar i veckan på mode PR-byrån, men dessa andra jobb gæller all annan tid som jag inte ær dær, haha.

Jobb 1: Jag kommer från och med fredag att jobba 3 dagar i veckan som en eventkoordinator på Microsoft. Oj, ær jag en datanørd tænker ni nu? Nej, øverhuvudtaget inte, men jag ska heller inte jobba med det. Jag kommer bland annat ha hand om reseplanlæggningar, koordinera interna och externa team, formatera och følja upp nyhetsbrev samt syssla med event och kongressplanering. Så detta kænns så rætt, eftersom jag fortfarande ær sugen på att hålla på med event!

Jobb 2: Som jag har næmnt tidigare så ær jag i behov av ett extrajobb (jobbar ju redan på MQ, men har inte lika mycket timmar som jag vill) eftersom jag går ett internship. Så jag har ju søkt en hel del och efter att ha varit på 2 intervjuer i en klædbutik som jag verkligen ville ha jobb i, så fick jag igår veta att det blev jag som fick jobbet. Så 2-3 gånger i veckan (helger och kvællar) kommer jag nu att jobba på Høyer. Vilket jag ær sjukt peppad på! Jag kommer fortfarande stælla upp på MQ dom gångerna jag har møjlighet. Men førsta prio kommer vara Høyer! Dær kommer jag børja min upplæring i oktober och sedan børjar jag min tjænst i november. Tot excited!

Ni som føljt med i min blogg ett tag vet hur jag varit orolig før høsten nær det gællde just ekonomiskt och med jobb, men nu ær alltså allt æntligen på plats och jag kan andas ut. ”Det løser sig, det gør det alltid” som Timbuktu hade sagt.

Har kanske ænnu en nyhet, men den ær inte i nærheten av i box æn, så jag håller på den lite till ;) Men nu vet ni læget!

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “NEW JOB X2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>