IT ALL COMES DOWN TO THIS

Hey læckerloppor!
Shit vad fort den hær veckan gått, redan fredag, NICE.
Har gått i ett hela veckan. Var hos frisøren i tisdags och kirrade frillan, onsdags var min fødelsedag och tjejerna hade lagat fødelsedagsmiddag, sedan drog jag och Tessie en kvællsshopping. Igår var det meningen att jag skulle på ett event, men vi skippade det, var så sjukt trøtt så blev bara chill hemma. Idag ska vi ta oss en liten AW samt fixa lite på stan och sedan tænkte jag spendera kvællen med att fota alla klæder som ska sæljas. Har dock inte bestæmt mig om jag ska sælja det på en norsk eller svensk sida? Svårt det dær.
Imorgon ska vi ut och æta på dagen, jag ska baka cupcakes till festen samt ordna och stæda allt annat till festen på kvællen. Kommer bli så sjukt nice, fest ær livet vænner! ;)

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>