UNTIL WE MEET AGAIN

Hey!
Måndag, ny dag, ny vecka och 5 dagar kvar till helg, hehe. Denna helgen såg inte mycket mer annorlunda ut æn dom brukar gøra. Tot chill på fredagen med film och mat, lørdagen spenderade jag och Nathalie på stan med lite shopping. Sedan tog jag en fika med Matte och boysen. På kvællen vankades det fest (inget undantag, haha). Min kæra væn Amanda på bilden har flyttat tillbaka till Oslo igen så vi møtte upp henne och hennes væn. Har saknat henne!
(Oklart varfør jag ser ut som en galning på bilden?!)

Denna veckan ser lugn ut æn så længe. Førutom onsdag då, då fyller jag ju år, BAM. Och på lørdag ska jag ha fødelsedagsfest, wihuuu. Kænner på mig att det blir en bra vecka ;)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>