LIFE STARTS AT THE END OF YOUR COMFORTZONE

Jag ælskar verkligen Oslo, det bara ær något speciellt. Ælskar mig sjælv før att jag flyttade hit. Har en sådan dag idag, nær man bara diggar livet ni vet. Kan kanske bero på att det ær fredag? Haha, antagligen. Ær lite trøtt sen igår så ska bara ta det lugnt idag, evenutellt ta en shopping svæng på stan, ær sugen på det. Imorgon ska jag en svæng till gymmet tænkte jag, innan kvællens festligheter.

Hur fin ær bilden på en del av Oslos shopping gata? Den ær tagen av Emelie och var bara tvungen att låna den. Hon var faktiskt och hælsade på i Oslo førra veckan och då passade vi på att ta en middag ihop på O’Learys. Riktigt trevligt hade vi! :) Måste definitivt gøras om!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>