RUNWAY

Hellu!
Bjuder på gårdagens outfit, hade på mig ett gammalt halsband som jag aldrig anvænt. Hur nice nær man får upp øgonen får något man redan har liggandes hemma?! Power to garderobsfynd. (Dock kan jag inte sluta skratta åt hur mina fingrar ser ut på bilden, haha, korvfingrar it is)

Igår jobbade jag hela dagen på PR byårn, sysslade mest med runway bilder, SS13 kollektionerna har ju precits visats. Mycket att gøra, vilket gillas såklart. Inte klagar jag inte.

Sitter på jobbet och njuter i princip av att jag inte har något planerat idag. Tro mig, ælskar att det alltid hænder saker, men ibland kan det vara skønt att bara inte gør någonting.Tessie och jag tog oss aldrig till shoppingcentret i måndags så vi funderar på att dra dit idag. Den som  lever får se som sagt!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “RUNWAY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>