CARIN WESTER BOMBERJACKET + EVENT

Jag ælskar bomberjackor, så sjælvklart har jag fått total craving på bomberjackan från Carin Wester. Som ungefær alla syntes i under modeveckan?! Men det ær væl också dærfør man fått upp øgonen før den. Hur læcker ær den inte liksom?!

Dock ær væl inte min plånbok så tillåtsam så att den hamnar i mina øgon, så dærfør tænkte jag passa på att kolla in Ginatricots bomberjacka nær vi ska dit på event ikvæll. Kanske den duga helt enkelt?

blogstats trackingpixel

En reaktion på “CARIN WESTER BOMBERJACKET + EVENT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>