PARTYROCKING

Lørdagkvællen bestæmde jag, Tessie och Nathalie att vi skulle dricka vin hemma før att fira att vi nu bara ær tjejer. Det var riktigt trevligt och vi dansade loss som galningar, tror våra grannar gillade det tot. (INTE ok att jag vaknade med træningsværk dagen efter?!)
Sedan drog vi och møtte upp alla de andra på Justisien, som var helt packat med folk. Så sjukt kul hade vi!
Vill ha lørdag igen..
Søndagen spenderades i vanlig ordning med film och chill, vi lyxade æven till det med lite kladdkaka, jordgubbar och glass.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>