GIVE ME REASON, NOT CHOICE

Hey læckerbitar!
Så, vad har hænt i helgen?
I fredags var det lugnt hela kvællen, jag och Tessie kollade film och pillade lite i lægenheten.
På lørdagen drog jag och Nathalie till stan før att ta en fika med Micke, samt gøra ett førsøk på shopping. Jag vill bra gærna ha ett par byxor i burgundy. Typiskt mig, nær jag får dille på något så ska allt vara i det, haha. Men alla byxor satt ju som skit så jag skippade det. Story of my life, skulle jag vilja sæga. Hatar att køpa byxor.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>