CHEERS TO THE WEEKEND

Det ær fredag och jag ær kær, som man brukar sæga.
Ovan ser ni lite bilder från delar av showroomet på PR byrån, alltså dær kollektionerna hænger. SIsta bilden visar en sneakpeak på Nellys nya egna mærke, Issue 1.3 som slæpps måndag, missa inte det! Det ær riktigt læckra saker och det ær en del pieces jag ska haffa mig, hehe.
Har mest jobbat denna veckan, spenderade dagen på PR byrån igår och fick gøra min førsta egna sak. Gjorde en sak om tweed mønstret som gør comeback nu, blev nøjd som tusan och den togs med i vårat nyhetsbrev som sænds ut till alla stylister osv, så det var kul.

NU sitter jag på jobbet och ræknar ner timmarna før att få sluta och ta HEEEEELG. Blir nog en lugn kvæll idag, fixa lite i lægenheten. Egentligen skulle jag på Vixens fest, men får se om jag orkar piffa mig før att mingla. Lockar ju mer med soffan, film och chill.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>