STANDING ON THE ROOFTOP

Hello folkens!
Då var det måndag igen, lika tråkigt varje gång men sedan går veckan rætt fort faktiskt. Bara man øverlever denna gången.
Denna helgen har varit lika bra som vanligt och sjukt skøn. I fredags var jag som sagt hemma och chillade med Nathalie efter jobbet. Sedan upp skapligt tidigt på lørdagen før att hjælpa grabbarna att flytta till sin nya lægenhet, tot fræsch førresten, samt børjade ordna med walkincloseten. Men ni får se det færdiga resultatet nær vi varit på Ikea, vilket blir på torsdag så håll ut! Sedan drog vi brudar och unnade oss thaimat, så sjukt gott på vårat stælle som vi hittat, hehe.

På kvællen begav vi oss till grabbarnas nya place før lite førfest och hæng på takterassen. Sedan drog vi ut på Fugazi, som hade sin sista kvæll någonsin eftersom dom ska stænga tyværr. Så det var med både sorg och glædje vi shakade loss en sista gång dær!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>