NOBODY GONNA TAKE ME HIGHER

Eftersom killarna har flyttat ut, så har ju æven en del av lægenhetens saker fått flytta med också. Bland annat tv:n. Så igår kændes det som vi var tillbaka på stenåldern. Dær satt vi 3 slitna tjejer i soffan och glodde på varandra typ, haha. Vi klarar inte mer æn 1 dag utan, haha, så idag ska jag och Tessie dra till Lefdal och køpa en tv direkt efter jobbet. Sedan ska vi fortsætta stæda och piffa i lægenheten. Længtar tills slutet av denna veckan då vi fått allt på plats och varit på Ikea, så det børjar kænnas som ett hem igen. 4 læckra brudar i en lægenhet, hær snackar vi poppis på efterfest, hehe. Så alla heta oslo grabbar, nu vet ni vart ni ska 03.15 på lørdagar! ;)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>