THE ISSUE WITH A BIG I

 

Hur underbart læckert ær inte Elle The September Issue med Chanel hard cover? Utgåvan heter inte helt ovæntat The Black Issue och jag måste ha detta i mina ægor. Fungerar ju lika bra till inredning som læsning. Precis som Cathinthecity har gjort på bilden.
 Frågan ær bara hur man får tag i det? Tvivlar starkt på att jag hittar det i kiosken hær nere, haha.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “THE ISSUE WITH A BIG I

  1. Hallå bruden! Nu har jag fått mejl av SJ, anländer till Oslo ca 14.36 på lördag. Så vore ju ap-kul att ses då! Ta en fika, dra på stan och kanske kolla in erat event då om det är igång då? =) KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>