PARTNER IN CRIME


Diggar mitt halsband vældigt mycket, kørde ett fashioncrime och har det två dagar i rad, busigt.
Ni hittar det på H&M før 129 kr. (Påminner mycket om det slutsålda från Zara)

___________________________________________________________
Godmorgon!
Idag ær det fredag, hur underbart? Sitter just nu på jobbet. Har lång dags jobb framfør mig då jag efter detta jobbet ska vidare direkt och jobba kvællspass i butiken, så ær itne færdig førræn åtta ikvæll. Sedan blir det total myskvæll med Nathalie och så ska jag børja lite lætt att gå igenom mina klæder och garderoben infør imorgon, hehe.
Imorgon blir det partaj i vanlig ordning, ni kan vara lugna. Inte sviker jag en helg!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “PARTNER IN CRIME

  1. Amen gud så bra, skicka ditt lösen till min mejl då: emeliecatrine@hotmail.com! Åh, men så himla roligt det vore. Alltså..nu hittar jag inte mejlet med min bokning..haha, SMART! Men jag TROR jag kommer runt 14-15 på lördagen. Åker från Norrköping runt 6.30 tror jag, sen är det två byten. Kanske kan höra av mig till SJ på något sätt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>