DREAM BIG

Heeey!
Ville bara checka in och berätta att jag har det bra, har börjat på PR byrån och trivs redan som satan. :)
Livet rullar på i Oslo och i helgen flyttade Nathalie hit. Så jag ser fram emot vad denna hösten har att ge :)
Hoppas ni haft en lika bra sommar som jag!

Vi hörs snart igen!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “DREAM BIG

 1. Kul med ny blogg tjejen! Jag skulle inte kunna få sno din grunddesign från förra bloggen? (I och med att blogg.se bytte upp sig så kan jag typ inget med koder och en tjejkompis vill få ordning på sin blogg).

  Jadu..om jag så visste vad jag skulle göra i höst. SUCK! Nu lutar det åt att bo kvar hör hemma, få ett jobb och spara pengar. Oslo lockar ju något enormt men har nog inte tillräckligt med pengar för att åka dit att bo nu, i och med disposition och allt :/ Men ska nog söka lite jobb ändå där..åker ju dit om 1,5 vecka och hälsar på en tre
  tjejkompis iaf! Ska bli sjukt kul. Men du, vad har du fått för nåt roligt jobb då? Låter ju skitspännande.

  • Tack :) Jo absolut, hur gør vi då då? Haha jag kan ju ingenting!
   Ja, i see. Det ær ju det som suger nær man flyttar till Oslo, att det kostar så mycket på en gång :) Ja, tycker det låter smart, søka kan man ju alltid gøra!
   Jaha, så du kommer hit? Det minns jag ju nU! Hur længe stannar du? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>