WHEN THE LIVING IS EASY

Ovan ser ni lite som jag beställt för mina sheinside pengar. Tusen tack sheinside.com!
 
_________________________________________________________
 
HEJ, det var fan inte igår!
Jag har helt enkelt inte tid, är upptagen med att leva livet och njuta av semestern. Befinner mig för tillfället hemma i Västervik och stanna här till måndag, då drar vi vidare på äventyr i Halmstad och på onsdag återvänder jag till Oslo.
Som vanligt läckerloppor, vi hörs när vi hörs! (Gissar att ni är lika upptagna med att leva på sommaren, så det går nog ingen nöd på er, men jag gillar att ni fortfarande kikar in varje dag, fortsätt med det)
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>