THIS THE FIRST DAY OF THE REST OF YOUR LIFE

 
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey, idag börjar jag min semester på 5 veckor, fy satan så härligt! Har inte allt för mycket planerat, utan ska ta allt som jag känner för det. HUR UNDERBART?!
Tack vare min kära vän Adam, så har jag även lyckats få en biljett till SHM i Stockholm. TACK!
Nu jävlar har jag flyt.
Hade tänkt mig en liten utgång idag, men det är ju sjukaste regnovädret så nu känns ju inte taggning riktigt på plats. Men man måste ju nästan fira att man har semester? Vi får helt enkelt se om jag trotsar vädret och festar till det, hehe.Kommer ju ha en hel del fritid så förhoppninsvis blir bloggen snäppet roligare. AAAAAAAAAHHH dör så mycket jag längtar efter allt kul som händer i sommar och framöver.
 
 
 
 
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>