SUMMER BREEZE

 
 
Wey, vaknade upp till strålande solsken idag med. Man blir ju bra lycklig alltså. Är ju fan inte normalt att det snart är juli och sommaren knappt kommit.
Kvällen igår blev inte alls som planerad, men så sjutk mycket bättre, haha. När jag kom hem efter jobbet för att piffa mig till Bubbleroom festen så tänkte jag att vi hade gott om tid och bestämde med tjejerna att mötas en halvtimme innan eventet. Får för mig att kolla inbjudan en gång till och tro fan att jag hade sett fel. Så det fanns inte en chans att vi skulle hinna i tid och så var det så sjukt fint väder så vi var mer sugna på att sitta på en uteservering och dricka öl. Och så blev det. Jag, Stine och Tessie satte oss på Lektern och hade det sjukt nice. Meningen var att vi skulle ta ”två öl”, men så blev inte fallet. Efter en stund joinade Therese och Anne oss och kvällen slutade med besök på både Bar Vulkan och Turkish Deligh, haha. Jag har seriöst inte varit ute mitt i veckan när man har jobb dagen efter på säkert 1,5 år. Men det gick ju strålande i morse, så nu är det väl risk att det händer fler gånger, haha. Kände mig nästintill lite rebellisk igår. Gillar det tot!
 
Idag efter jobbet ska jag njuta i solen och ta en fika med Jeanette. Efter det möter Tessie upp mig och så ska vi gå på shoppingtur, hehe. Denna månaden när det kommer både lön, semesterersättning OCH skatteåterbäring så minns jag varför jag älskar Norge så mycket, om man säger så, hehe.
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>