SAIL AWAY WITH ME HONEY

 
 
 
 
Fy satan så nice vi hade det igår. Jag, Matte, Tessie, Peter och Leon drog som sagt ut och seglade. Jag har ju aldrig seglat förut i mitt liv, vad jag kan minnas, så det var ju en upplevelse vill jag lova. Vet inte varför jag fått för mig att båten skulle gå rakt, men det gjorde den ju inte. Lutade ju åt alla möjliga håll och i början trodde jag nog en stund att vi skulle välta, men det gjorde vi ju självklart inte. När jag insett det, så var det ju hur underbart som helst. Strålande sol hela vägen och varmt.
Vi gick all in med steket så det dracks både champagne och åts snittar, haha. NÄSTAN så att det blev stek overload, men bara nästan. Det var en lagom nivå, haha. Efter vi varit ute och seglat satt vi länge på båten i hamnen och drack öl, snackade och skrattade loss. Det blir definitivt mer segling för våran del, gillade det tot.
 
Idag är det ut på äventyr igen, haha. Men idag ska jag och Tessie på Bubblerooms Summerparty. Älska veckor där det är späckat!
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>