THE RAGGED PRIEST

Dör väl en sådär femton gånger om på dessa jackor, fy fan så läckra. Blir att ta sig en funderare på om det blir ett köp!
________________________________________________________
Igår körde vi bara lite mys med grabbarna som kom över. Vi lagade enchiladas och såg på film. Hann även med en solning. Idag är det äääääääääääääntligen strålande sol och värme, det var på tiden. Så idag ska vi faktiskt ut och segla. Ja, ni läste rätt. Segla. Känner hur den ack så hatade stekaren växer i mig, hahahah. Nej vars, har av någon grund altid älskat att åka båt, bada osv. Så då tackar man ju inte nej direkt! Kommer bli sjukt härligt och även se Oslo från en annan vinkel. Eller från vattnet snarare sagt. Får hoppas att vi inte krockar med danskebåten, hehe.
Kör en update med bilder imorgon, men annars är det bara att checka instagramen sålänge.
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>