YOU ARE WISE, BECAUSE YOU HAVE BEEN FOOLISH

Måndag igen och näst sista jobbveckan innan semestern och sommaren börjar på riktigt, hehe. Där snackar vi glädje, räknar ner dagarna nu alltså.
Då ska vi prata lite om helgen nu då. Fredagen drog jag som sagt på jobbets sommarfest och jag var helt nykter hela kvällen. Var ju inte direkt det roligaste jag varit med om, men det var helt ok. Iallafall i början, när alla andra var på samma nivå som mig, men runt halv elva kände jag att det blev för mycket plus att huvudvärken från hell hade slagit in, så då tackade jag för mig och drog hem.  Alla andra i lägenheten var ute och festade, så jag körde tot egen myskväll.
Lördagen mötte jag upp Stine för att ta en shoppingrunda på stan. Hittade både det ena och det andra kan jag tala om! Efter lite shopping och häng på stan, körde jag ett kort jobbpass på MQ. Stressigt som fan blev det efteråt när jag skulle hinna fixa mig till Brians födelsedagsfest, men det kirrade jag. Sjukt rolig förfest men alldeles för många shotar. (Vi snackar mintu, jäger OCH tequila) Sedan bar det av ut och jag tror jag lyckades vara på fyra olika klubbar den kvällen, jag var på språng, haha.
Söndagen spenderade vi chillandes i Peters segelbåt nere i hamnen på Aker Brygge, sjukt härligt och välbehövligt efter den utekvällen. Har jag sagt hur mycket jag älskar helger?!
Händer massa kul denna veckan också, men idag spöregnar det så det blir nog städning, tvättning, solning och annat sånt där som suger men måste göras. Livet kan inte alltid vara på topp!
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>