A BOTTLE OF RUM

grwgrwg
pic från min instagram: yessicau

Hey folkens, då kände jag för en update igen.

Fredagen var som sagt lugn, eftersom jag jobbade på lördagen. Sedan vankades det födelsedagsfest hos Helene, med massa läckra brudar. Var sjukt trevligt och vi drog sedan vidare till både Soliis och TeaLounge. Var riktigt trött i slutet, så var ju ganska nice att däcka loss i sängen. Märks att man inte är 18 längre, hehe.
Var nog inte så konstigt att jag var trött för när jag vaknade på söndagen och förväntade mig bakfylla, så var det inte vad som infanns sig. Nej då är jag dunder sjuk istället, spydde. Så jag har varit totalt däckad sedan i söndags.

Lyckades göra en kraftansträngning och följa med mina kollegor till StoryLine Studios kostymförråd igår. Vi ska ha event med jobbet idag och imorgon, där man ska vara utklädda. Vi har valt Pirates Of the Caribbean. Så vi fick kostymer fixade till oss hos dom. Var ju rena rama paradiset, 3 våningar med bara kostymer. det fanns verkligen ALLT. Dom gör i princip alla kostymer till alla filmer i skandinavien. Jag fingrade loss lite på kläderna ur Arn, hehe.
Så ovan ser ni en bild på hur vi ser ut idag på jobbet. Är fortfarande sjuk, men kan inte missa detta så får hålla ut.

Ber till gud att jag är frisk till helgen eftersom det händer en jävla massa. Håll tummarna för mig!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>