HÄNGA LITE I PARKEN

GWRGWR

Lördagen tog jag bussen tillbaka till Oslo och drog hem och piffade till mig, för att sedan dra direkt till Sofienbergsparken och dricka öl innan utgång. Var varmt, fett mycket folk och gött sällskap!
Söndagen spenderade vi solandes hela dagen ute på stranden innnan vi återigen begav oss till parken för att dricka lite innan utgång. Har blivit en hel del festande på sistonde, så på fredag ska jag vara nykter, haha! Men seriöst, finns det något bättre än att festa?! Jag älskar det, partypingla som jag är, hehe.

Ganska tungt att gå till jobbet idag, men är ju som tur var bara 4 dagars jobb innan helg. Idag ska jag se till att klippa mitt simkort så jag kan kirra Iphonen, så imorgon är vi igång med mobilblogg samt instagram. Så då har vi något att se fram emot imorgon, hehe.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>