17 MAI

fwfw

fww

fwfw

fwfw

daDA

DAda

FWFWF

DDDD

fFwf

FwfW

Norges nationaldag och en av dom bästa dagarna ever i mitt liv. Vaknade upp av ett samtal från Nanne där han berättar att han och Nathalie är påväg till Oslo, peppt!
Vi gjorde oss i ordning och mötte upp grabbarna för att gå och dricka drinkar samt käka på Cafe Con Bar. Sedan gick vi en sväng och kollade in stan innnan vi mötte upp besöket. Då drog vi ner till Lektern där Stine och resten befann sig. Fy satan vilket drag, alkoholen rullade in på löpande band och folk överallt, hahah. Efter det fortsatte festen hos oss med lite olika folk vi hittat på vägen samt dom gamla vanliga, haha. Klockan 12 på natten då det eentligen var dags att dra vidare så hade alla loggat ut, det var godnatt. Hahha, men vilken dag alltså!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>