DAGEN MED STORT D

GEQGGW

geqgeq

Oj oj oj, dagen med stort D är här. Ska infinna mig på mötet klockan 14 och fy helvete så nervös jag är, men samtidigt så sjukt peppad.
Det blir ju inte sämre av att det är fest ikväll som står på schemat, nu börjar dom legendariska dagarna! SÅ med andra ord kan jag antingen sörja eller fira ikväll, beroende på mötet, haha. Och imorgon är det Norges nationaldag, jag peppar sönder. Men en sak i taget, gäller att ha fokus. Så möte-shopping-fest, det är prioriteringen!
_______________________________________________________________

Har ju fortfarande ingen Iphone eller kamera, så bjussade på två cam bilder. Lägger upp bilder från helgen som jag fått av Matte lite senare, hörs då amigos.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>