SO CALL ME MAYBE

Okej, nu blir det ett rent text inlägg så var beredda. VILKEN JÄVLA HELG!
Här kommer en update:

Fredag– Vi hade planerat en överraskningsfest och hon hade ingen aning. Hon trodde hon skulle på event med mig, men klockan åtta stormades lägenheten med folk från Oslo samt hennes 3 närmsta grabbar från Helsingborg Henke, Dorian och Viktor. Det var så sjukt lyckat!

Lördag– Vi hade tot turist dag och bockade av båda Operan, Karl Johan osv osv för killarna. Sedan tog vi en middag på O’learys innan vi begav oss hem för att starta fest nummer två. Och fy i helvete vilken fest det blev, massa folk och världens drag! Festen var så rolig och galen att ingen gick vidare till krogen utan festen fortsatte långt in på natten, haha.

Söndag– Spenderade alla i vardagsrummet gloendes på film innan vi vinkade av grabbarna.

Idag är det måndag, men eftersom det är norges nationdaldag på torsdag och jag bara jobbar till onsdag så gör det mig igenting. Om det smällde i helgen så är det inget gentemot vad det kommer göra på onsdag och torsdag. 17 mai i oslo är legendariskt! Ikväll ska jag på personalmöte så händer inte mycket skojj.

Vill också passa på att säga GRATTIS TILL KÖRKORTET, till min kära bror som fick det idag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>