WE’RE JUST HAVING FUN, WE DONT CARE WHO SEE

grwwr

grwhrw

Wey, måndag igen och ännu en fet helg har sprungit förbi. Börjar bli vana här nu att jag uppdaterar hela helgen på måndagen istället, helt enkelt för jag varken har tid eller ork att hålla på med det i helgerna. Så det får bli såhär, bara att gilla läget.

I fredags efter jobbet mötte jag upp Anna x3, haha, för att dricka lite vin och ha tjejhäng. Sex timmar senare var vi ganska runda om fötterna och utgång stod på schemat helt plötsligt. Jag och Anna drog och mötte upp några vänner till mig och dansade loss. Perfekt kväll!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>