HEY I HEARD YOU WERE A WILD ONE

GEGGWRGW

GRWGR

GWGGW
GEWGGR

GGEG

Så var det då äntligen dags för kära Rimas födelsedagsfest. Först var det mat som gällde som var så god så jag och Tessie dog typ, samtidigt som vi kollade matchen mellan Barcelona och Real Madrid. Det var blodigt allvar i lägenheten vill jag lova, haha. Sedan startade festen och vi hade så sjukt kul innan vi begav oss till ett nyöppnat ställe som ligger typ 2 min från där jag bor, så var ju jävligt nice att slippa fara runt halva stan när man ska hem, haha.

Tack för en sjukt bra kväll tjejer och grabbar, och grattis på födelsedagen Rimster <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>