MARKET DAY

HRHHRWGRWGGW

GWHRRHRW

HRHR

När vi vaknade på lördagen var vi ju lagom sega men det var bara att ge sig upp, för att gå på marknadsdagen. Två gånger om året är det ”marknad”, då alla butiker ställer upp i tält och säljer kläderna billigare. Det kunde vi ju inte missa, så klockan tio stod vi redo och hade mött upp Matte. Vi spenderade hela dagen där och vi alla shoppade loss som galningar. Vi tog även en sväng inom OnePiece och var totalt galna där inne, haha. Matte och Stine slog till på varsin, men jag skippade det. Det var iaf en riktigt nice dag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>