HOLA AMIGO

GRWGEW

HRHRWH

HERHHER

hrwhrw

gwrg

Lördagskvällen var egentligen planerad till att ha myskväll men så fick vi nys om att grannarna hade besök från Mexico, så självklart bangade vi inte på fest igen. Vi styrde upp galen fest hemma hos oss och visade mexikanarna hur det går till i Europa, haha. Det ramlade in mer och mer folk och vi hade sjukt kul. Sedan drog vi vidare ut och dansade på Qadiz.

Kan ju säga att jag inte mådde mitt bästa på söndagen, var seriöst helt förstörd så det blir nog ingen mer två dagars på ett tag nu, haha. Men dör så rolig denna helgen har varit! Nu är det bara att överleva en vecka innna det är helg igen, skjut mig!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>