WISHBONE

eqtQE

Vi gick som sagt på stan igår och spanade inför festen. Jag hittade tyvärr inget. Jag och Tessie ska köra stan grundligt imorgon istället. Men köpte halsbandet ovan istället.  Påminner om ett wishbone, jag diggar det. Sedan när vi kom hem blev det powerwalk.

Idag ska vi fortsätta vår letning så vi ska till en party/maskerad butik efter jobbet, vi är peppade!
Ikväll har vi planerat att se skräckfilm, det peppar jag på om något. Livrädd varje gång, men fy fan vad jag älskar det! Kanske blir en powerwalk också.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>