TURKISH DELIGHT

rewtQ3

RQETQ

tqetqe

GEQG

Okej, meningen var ju att jag skulle uppdatera alla helgens dagar igår. Men glömde mobilen hemma!
Men då var vi alltså på fredag, hehe. Då började jag, Matte och Tessie med några öl hemma innan vi splittade på oss. Jag drog och mötte Stine för att börja med ett glas vin på Jäger, medans dom andra drog till Kjökken og Bar.
Efter ett glas vin på Jäger drog vi för att möta några på ett ställe som heter Turkish Delight. Där skulle vi ta några drinkar innan vi också skulle dra vidare till Kjökken. Det hände inte kan jag säga, haha. Helt plötsligt blev det tot fest där vi var, så det slutade med att Tessie kom till oss och dansade loss istället. Sjukt kul med otippade fester!

Väldigt dåliga bilder, men you get the feeling. Smög även in på toan och fotade min outfit, busig som jag är.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>