OH LA LA JAG VILL HA DIG

GAGQE
M Å S T E ha en grön tröja.

Söndagen spenderade jag förövrigt stekandes på balkongen med frulle och kaffe ihop med brudarna. Ge mig riktig sommar nu!

______________________________________________________________

Igår blev det powerwalk efter jobbet och sedan film. Idag ska vi gå på stan efter jobbet och fixa lite inför lördag, då vi ska ha stor födelsedagsfest för Matte, med tema ”LMFAO”! Förstår ni hur fucking galet det kommer bli?! Hahah. SEXY AND I KNOW IT!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>