LEKTER’N

GEGEG

GSEW

fagae

gadg

Lördagen vaknade vi upp och mådde förvånansvärt bra. Det var sommar i luften och mitt absoluta favorit ställe i Oslo på sommararen hade öppnat dagen innan. Så vi kirrade till oss och drog ner till Aker Brygge för att inta öl i solskenet på Lekter’n. Det var helt sjukt nice! Det var som om det vore en dag i juli alltså. Först var det bara jag, Matte, Tessie och Brian, så vi åt mat och drack cider/öl. Sen joinade även Chrille, Mattias och deras två polare. Riktigt nice häng!

Meningen var sedan att jag skulle gått på en fest med Stine, men när jag kom hem slog allting till och jag orkade typ inte röra mig en meter. Men det var rätt gött att ha film kväll med gänget istället.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>