SOMEBODY THAT I USED TO KNOW

YRWY

Hey hey hey.
Måndag igen, sjukt vad det går fort. Iaf helgen, veckan ær ju en annan femma.
I helgen tog jag det lugnt på fredagen och bara chillade med mina brudar. Sov ut på lørdagen och tog en svæng på stan. Hittade lite smått och gott. Sedan hade vi besøk så vi styrde upp førfest hemma oss hela gænget och sedan drog jag vidare før att møta upp Stine och dra på Snowboard VM’s efterfest. Fy satan vad kul det var!
Men det mest sjuka var ju att jag tappade min Iphone på festen, men någon jævligt snæll læckerloppa hade læmnat in den så jag fick tillbaka den (!) Ville mumsa loss med den personen kan jag lova, vem det nu æn var.

Jag har inte haft tid att sitta vid datorn, men jag ska berætta om Dubai. Ni får vara tålmodiga.
Jag tror at alla ni som læser min blogg har insett att mina blogginlægg kommer nær dom kommer, och det ær bara att gilla læget. ;)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>