WHATS GOING ON

Okej, nu ska hær berættas. Som ni mærkt så har inte uppdateringen varit den bæsta den senaste veckan.
Som sagt så var jag ju på Junkyard afterpartyt på lørdagen, som var så sjukt grymt! Hade verkligen en av dom bæsta kvællarna ever. Eller iaf fram tills jag gick hem, då blev jag och Tessie rånade så min 3 veckor gamla Iphone var det bye bye till. Dærfør har det varit mycket styr med detta, jag har varit sjuk hela veckan samt att jag varken hade dator eller Iphonen att blogga ifrån. Men igår børjade min dator helt fungera korrekt så nu ska det førhoppningsvis bli ændring och snart hoppas jag att jag får en ny Iphone.
Nu vet ni iaf hur det ligger till.

Nær jag var sjuk børjade jag titta på serien ”Hart of Dixie” med Rachel Bilson. Fy satan vad bra, like!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>