WE LONG FOR THE LOST

Ænligen helg, LIKE!
Som jag skrev igår så blir det chill idag. Jag ska laga mat till brudarna(!) Det hænder inte ofta, så jag lovar visa resultatet sen ikvæll. (om det blir något vill sæga) Sedan tænkte vi bara mysa till det med film.
Jag och Emma ska ju som sagt upp tidigt imorgon før att stælla upp i en marknad och sælja våra klæder. Håll tummarna før oss att vi tjænar en kosing!

Jag ska pendla mellan att sælja klæder och ett snowboard event. Berættar mer om det sen :)

twetyw

yreyy
Hær ær två bilder från Vestkanttorpet marknad dær vi ska vara. Tog dom hær!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>