NEW IN

Vi kørde som sagt loss på gymmet igår, skønt! Idag ska jag på utbildningen med jobbet efter jag slutat och ikvæll styr vi upp tjejfika. MEN, det jag skulle sæga var att jag hæromdagen køpte en ny inpackning från Redken som jag blivit tipsad om. Anvænde den før førsta gången igår och jæklar vilken skillnad. Mitt annars så torra, olena, konstiga hår blev till glansigt, megørligt, lent underbart hår. Efter bara 1 gång? Den håller vad den lovar! (+ att den gør underverk før løshår tydligen) Vært alla pengar! Har tænkt att jag ska køpa schampo och balsam från Redken næsta gång det ær dags, så man får allt i samma serie. Tænk er resultatet då, det ni!

jfjfjafpå
Redken-All Soft

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>