VÄSTERVIK

Okej, dessa dagar har jag haft fullt upp. Sjukt nice dagar med alla nära och kära här hemma. Har inte haft tid att blogg helt enkelt så jag kör en snabbgenomgång av dagarna här.
Fredag– Vaknade hos mamma och tog en lugn morgon, innan jag begav mig in till Västervik för att kirra mitt råttbo på huvudet + spendera tid med Beccis. 5 timmar senare, haha, så var jag klar och sjukt nöjd. Färgade håret i en gråare nyans och klippte det kortare. Sedan åkte jag tillbaka till mamma för en middag med familjen, för att sedan sluta kvällen med att dra in till stan igen för att hänga lite hos Elin & Marcus och sedna ner på stan för att ta en öl med lite folk. Var sjukt trött så tog bara en öl innan jag gick och skedade med TH. Tot mys!

jpf
Här är några bilder på håret, ni får se en bättre en annan dag.

Lördag– Vaknade upp med TH, vi gjorde oss i ordning och gav oss sedan ut för lite nödvändigheter som tex systemet. Sedan tog vi en lunch med alla våra läckra brudar, jag tog sen en kaffe med Nathalie för att sedan traska upp till Disse och hänga lite där. Sedan gjorde vi oss i ordning och drog på förfest hos Elin & Marcus, vilket var galet nice! Sedan drog vi vidare till Palladium. (Som är ett mörker för mig)

jfas

jfpp
Söndag– Vaknade upp och mådde som en skadad råtta och åkte hem till mamma där jag spenderade hela dagen i soffan, med lite pauser för att äta mat, haha.

Måndag– Idag har jag fikat med Lina, hängt med Bella och sen varit med alla tjejer för att fira Otis 1 årsdag. Och nu är jag hos mamma. En chill dag :)

Ja det var i stora drag vad jag gjort, imorgon drar vi hem till Oslo igen. Dessvärre har min dator fått spattet och är nu inlämnad på lagning, så jag kommer vara utan dator ett tag. Därför blir det nog dåligt med bilder framöver, men ska försöka ordna det på annat vis!
Tack alla för en galet härlig helg, ses i december!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>