I’M COMING HOME

Nu har jag precis haft lunch. Ska speeda dom två sista timmarna på jobbet innan jag springer hem och byter till en bekvæm outfit och hoppar in i bilen.  Peppar ju verkligen loss på den 7 timmar långa bilresan till Sverige. Fast bættre det æn 16 timmar i buss! Blir nog bra ska ni se.
Imorgon blir det att kirra håret hos frisøren och træffa alla mina læcerloppor i Væstervik.  Ready or not, here i come!

Har ingen tid før bilder idag, men istællet tænkte jag tipsa om två saker jag roar mig med på internet.

aetae
Alltså jag bara ælskar den hær tidningens olika omslag & bilder, dølæckert! Man kan se allt hær.

tasetae
Och sen, kan man bli mer læcker æn detta? Absolut favoritblogg, hon ær to die for.
Klicka hær før att komma till hennes blogg.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>